Hur fungerar Familjens Jurist Online?

Detta är en tjänst där du själv kan skapa personligt anpassade och juridiskt korrekta dokument och avtal.

Du väljer vilket dokument du vill göra och får sen svara på ett antal frågor som guidar dig fram till ett komplett och korrekt dokument. Frågorna handlar om din familjejuridiska situation och vilka förutsättningar och syfte du har med dokumentet.

Tjänsten är skapad med juridisk intelligens byggd på Familjens Jurists unikt stora erfarenhet av familjejuridik som hjälper dig att själv göra enklare juridiska dokument efter din aktuella situation. De juridiska valen görs automatiskt baserade på dina svar. Det är därför viktigt att du anger rätt uppgifter och förutsättningar för att dokumentet ska bli juridiskt korrekt.

Det är fasta priser för varje dokument men det kostar ingenting att börja svara på frågorna. Du betalar först när du väljer att skapa och ladda hem dokumentet. Observera att dokumenten kommer att skapas som Word-filer. Kontakta oss på digitala.tjanster@familjensjurist.se om du har frågor kring detta eller behöver hjälp med omvandling till annat format.

Om din situation visar sig vara juridiskt mer komplicerad än vad onlinetjänsten klarar av, kommer du istället rekommenderas att boka tid med en av våra jurister. Se vår prislista för juridiska dokument över telefon här. Vill du redan nu boka en tid, kan du fylla i vårt bokningsformulär.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten? Varmt välkommen att kontakta oss via e-post till digitala.tjanster@familjensjurist.se. Vi svarar inom 24 timmar alternativt under nästa arbetsdag.

Är du osäker på vilket juridiskt dokument du behöver? Boka en kostnadsfri Livsbesiktning® över telefon här.

Övriga frågor

Tjänsten är framtagen för att privatpersoner snabbt och enkelt ska kunna skapa personligt anpassade juridiska dokument.

Tjänsten är utvecklad av Familjens Jurist i samarbete med VQ Legal.

 

Kontaktperson

Linda Ljunggren Syding, Familjens Jurist
linda.ljunggren@familjensjurist.se